+361-700-8225
info@5percangolnyelviskola.hu

Céges Nyelvoktatás

Céges nyelvoktatás

Fennállásunk közel 20 éve alatt összegyűjtött tapasztalataink alapján sikerült egy olyan céges oktatási modellt kialakítanunk, amely hatékonysága és sikeressége mellett rendkívül rugalmas feltételekkel, kedvező óradíjakkal teszi lehetővé cégek számára a szervezett nyelvoktatást.

Minden céghez kihelyezett oktatás esetében az oktatást egy alapos írásbeli és szóbeli szintfelmérés, továbbá egy kérdőív kitöltése előz meg. A kérdőíven a hallgatók nyelvtanulási szokásairól, eddigi jó és rossz tapasztalatairól és igényeiről végzünk felmérést. A szintfelmérést a megrendelő által meghatározott időpontokban és helyszínen végezzük el, a hallgatók időbeosztásától függően akár több, egymást követő turnusban.

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy a cégek munkatársai általában az ügyfeleiktől függően dolgoznak, ezért mindenképpen szeretnénk minden csoportnak egy fix órarendet összeállítani, de az órákat akár a foglalkozás előtt 8 órával is le lehet mondani fizetési kötelezettség nélkül. Az esetlegesen 8 órán belül történt óraremondásokat nem tudjuk elfogadni, de minden munkatársuknak felajánljuk, hogy a későn lemondott órákat a nyelviskolában előre egyeztetett időpontban pótolhatja.

A csoportok összeállításánál megpróbáljuk maximálisan figyelembe venni a megrendelő igényeit (ki kivel kerüljön össze, hány fős csoportok legyenek, stb.), ha az nem ütközik a nyelviskola szakmai megközelítésmódjával és elveivel, továbbá az egy csoportba szánt hallgatók is megközelítőleg egy szinten vannak. A csoportbeosztások bármikor átalakíthatók.

Mivel az oktatás sikeressége nagymértékben függ a hallgató és a tanár közötti kölcsönös szimpátiától és jó kapcsolattól, az oktatók személye a hallgató(k) kérésére indokolt esetben bármikor megváltoztatható.

A tanárok az átvett anyagokról, és a hallgatók fejlődéséről részletes naplót vezetnek, melyet havonta a megrendelő részére a nyelviskola átad. A napló mellett a csoportvezetők minden foglalkozásról jelenléti ívet is vezetnek, melyet a hallgatók és a tanárok is aláírásukkal hitelesítenek.

A csoportvezető tanárok minden hónap végén felmérő tesztet íratnak a hallgatókkal az átvett tananyagból és visszamenőleg is. A nyelviskola szakmai vezetése 3 havonta (vagy a megrendelő igénye szerint rövidebb vagy hosszabb időközönként) záróvizsgát tart a hallgatóknak független tanárokkal.

A jelenléti ív és tanulási napló mellé a csoportvezető tanárok egyéni jellemzést is csatolnak a hallgatókról, a havi haladásukról, és a hónap végi felmérésen elért eredményükről.

Késői óralemondás 

Az általánosan elfogadott 24-36 órás óralemondási idővel ellentétben a 5perc Angol nyelviskola megpróbálta a lehető legrövidebb időre leszűkíteni az óralemondási időt, hogy a megrendelőket megkímélje a felesleges kiadásoktól.

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy az cégük munkatársai is az ügyfeleiktől függően dolgoznak, ezért mindenképpen szeretnénk minden csoportnak egy fix órarendet összeállítani, de az órákat akár a foglalkozás előtt 8 órával is le lehet mondani fizetési kötelezettség nélkül. Az esetlegesen 8 órán belül történt óraremondásokat nem tudjuk elfogadni, de minden munkatársuknak felajánljuk, hogy a későn lemondott órákat a nyelviskolában előre egyeztetett időpontban pótolhatja. Bár a hallgatók a tanáraikkal közvetlenül is megbeszélhetik és egyeztethetik az esetleges jövőbeli óralemondásokat, vagy átütemezéseket, azonban minden esetben kérjük ezeket a nyelviskolával is előre közölni, hogy a központ is pontosan tudjon minden tanulást érintő lépésről, és regisztrálni tudja azokat.

Referenciáink

Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma, Belügyminisztérium, Gyermek Ifjúsági és Sport Minisztérium, Oktatási Minisztérium, Allianz Hungária Biztosító Rt, Alterra Groupe Colas, DHL Magyarország Kft, TNT Express Worldwide Hungary Kft, Dr. Lichtenberg Consulting, Widex, Abacom, Dreher Sörgyárak Rt, DTZ Hungary, Scania Hungary Kft, System Consulting Kft, Vegyépszer Rt, Geolevel Kft, Peugeot Gablini Kft, Havaria 2000 Kft, Human Telex Consulting, KJK Kerszöv Kft, Mahasz, Clarity Consulting, Budapest Erőmű Rt., Magyar Villamos Művek Zrt., CITI Bank, Europolis Real Estate Asset Management Kft., InvesKredit Bank, Centrál Autó Kft, Immorent Szervízszolgáltató és Épületkezelő Kft., Opticonact Stúdió Kft., Urbanitas Kft.,Tempus Közalapítvány, Magyar Honvédség Szentendrei Kiképző Központ, Volvo Építőgépek Hungária Kft., Wopfinger Készbeton Kft., Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt., Radio1, TMF Hungary Ltd., Gerbeaud Gasztronómia Vendéglátóipari Kft., Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete, Fujifilm, Szépművészeti Kht, Drescher Magyarország Kft, Axel Springer Magyarország Kiadói Kft., BKK Budapesti Közlekedésui Központ, Magyar Gazdaságfejlesztási Központ Zrt.

Árainkról és szerződési feltételeinkről e-mailben, telefonon vagy személyesen adunk további tájékoztatást.